Travronden Spel förgyllde söndagen!

Helgen avslutades på bästa sätt för andelsköparna hos Travronden Spel. Samtidigt som Per Nordström skrek ut sin glädje tillsammans med Önas Prince, kunde också Travronden Spel glädja sina andelsköpare till full pott på V75.

Travronden Spel är Sveriges största spelsajt för trav och kan varje vecka erbjuda massor av information inför de stora spelformerna, V75 och V86.

– Det är också just det som är vår styrka när det kommer till spelet. Gruppen gör ett otroligt arbete varje vecka där vi bland annat pratar med mer eller mindre alla tränare som har häst till start, säger tipschef Anton Stöckel.

Travronden Spels andelslag har tre stjärnor både för V75 och V86, vilket inte är någon slump enligt Anton.

– Det här kan låta kaxigt och jag kan köpa om det sticker i ögonen på någon, men med det jobbet vi lägger ned är jag verkligen inte förvånad. 

– Gruppen är otroligt kompetent och den erfarenhet som vi besitter är det få andra som kan mäta sig med. Antalet lopp som gås igenom varje vecka, det är många alltså. Vi lämnar ingenting åt slumpen och alla är delaktiga när vår ranking ska sättas, vi kompletterar varandra på ett fantastiskt vis.

– Vi har ett program som heter “Tre S” som vi publicerar på vår sajt varje onsdag och fredag. De som ser det programmet har inte bara kunnat ta del av våra spikar utan också skaffat sig egen uppfattning om vilken favorit som är sårbar, vilket lopp som ska garderas. Nu lyckades vi inte sy ihop säcken helt i lördags, men programmet tipsade om att spika Hevin Boko, gardera V75-4 där det skrällde och att inte förlita sig på favoriten Svecak Palema i V75-6. Det var en väldigt bra grund.

Superjackpott på V86 i morgon, hur förbereder ni er? 

– Jag kollade nyss på materialet och räknade ihop att vi har samlat in närmare 80 intervjuer. Då ska man också veta att det totalt finns 89 hästar inom omgången – med andra ord är vi bra förberedda.

– Från klockan 19.00 tar också Daniel Olenklint över liverapporteringen inne på travrondenspel.se. Daniel är välkänd inom spelkretsar och har bland annat varit travchef på Unibet innan han övergick till att leva helt på spelet. Han har ett enormt kontaktnät inom travet och det är en ynnest att få jobba med honom.

– Till sist vill jag passa på att gratta alla som var med i söndags, men som också varit med tidigare omgångar. Grattis!

V86 ⭐️⭐️⭐️ TRAVRONDEN SPEL - 250 kronor per andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Jackpotspiken hittas i GS75-7!

Martin Olsson var en av de spelläggare som idag hittade 7 rätt på V75!…

Jackpot gör det hela extra kittlande!

Det har blivit många fullträffar senaste veckorna och tipsformen är det bevisligen inget fel…

Dags för repris!

Förra veckan fick vi äntligen lite utdelning på den fina tipsformen. Det var många…

Spets och slut!

V64 körs ikväll på Gävletravet och det ska bli några droppar regn under dagen,…

Ny succé!

Dubbeljackpot på V86 och förra veckan fick vi äntligen lite utdelning på den fina…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info