”Hur ska någon i nuvarande klass kunna stå emot henne?”

Det är Solvalla och Åby som bjuder på kvällens V86, inför omgången har vi tagit pulsen på ingen mindre än Johan ”Referenten” Bergman som här delar med dig av sina spaningar.

– Det luktar illa säger de flesta som passerar Skutskär utanför Gävle. Det luktar pengar, sa alltid de som växte upp på orten. Jag säger detsamma om kvällens omgång av V86. Här gäller det att hitta svaga favoriter. Lyckas vi spika rätt ikväll kan vi börja planera för nästa semester.

Stall Eklundh har närmast alltid form. De kan sitta på lösningen i ett svårlöst inledningslopp. 6 X.Tour kan tidigt köra sig till spets och väl där är man ekipaget att slå.

4 Tilda Express (V86-2) har smugit under radarn och tillhör de allra bästa stona i kullen. Här kliver Lindgrens dam ner i klass och normalt ses hon med bra segerchans. Kan vara en spik!

Henrik Thomsen kommer med 11 Mulberry i avdelning tre, en smickrande rad gjord på en mindre bana i Danmark. Trots spåret tror jag att hästen kan bli svår att stå emot. Inget märkvärdigt motstånd och inte gör väl dansken resan hit endast för att agera statist? Ett spikförslag kan 4 Somethingroyal (V86-4) vara med Björn Goop i vagnen. När hästen skötte sig senast blev det väldigt enkelt från spets. Lyckas Björn hitta dit även bakom bilen ska man kunna hinna undan till säker seger. Om man ska gardera måste jag nämna 10 Västerbo Cookie som kommer att avsluta starkt ikväll med lopp i kroppen och formkusk…

Jensen väljer att köra 7 Eenymeenymeinemoe (V86-5) och stoet har härdats i väldigt tuffa gäng. Stämmer aktionen för den starka damen ska hon kunna avgöra den tunga vägen om så krävs. I övrigt ett vidöppet lopp över lång distans. Walmann har en urstark favorit i avdelning sex. Jag måste dock varna för 11 Hipster Am som ständigt blir aningen underskattad. Vid rätt ryggar och lite tempo kommer han att explodera över upploppet.

Ni som missade 11 Down Town Girl vid dennes senaste seger måste gå in i lopparkivet och ta en titt. Hur ska någon i nuvarande klass kunna stå emot henne? Procenten sitter oväntat jämnt och det kan vara lösningen att spika det danska bidraget ikväll. Om det sinat i kassan finns även ett vettigt spikförslag i den sista avdelningen. Intrycket på 6 Sidney Celeber var läckert senast och vid en liknande insats borde det sluta på samma vis.

Välkommen att haka på en andel i något av mina lag!

⭐️ JOHAN BERGMAN - EXKLUSIV - 600 kronor per andel
⭐️⭐️⭐️ REFERENTEN - 200 kronor per andel
⭐️⭐️ JOHAN BERGMAN - ÖVERODDS.SE - 150 kronor per andel
⭐️ Här hittar du alla Köpandels V86-lag ⭐️
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Jackpot gör det hela extra kittlande!

Det har blivit många fullträffar senaste veckorna och tipsformen är det bevisligen inget fel…

Dags för repris!

Förra veckan fick vi äntligen lite utdelning på den fina tipsformen. Det var många…

Spets och slut!

V64 körs ikväll på Gävletravet och det ska bli några droppar regn under dagen,…

Ny succé!

Dubbeljackpot på V86 och förra veckan fick vi äntligen lite utdelning på den fina…

Drar plåstret direkt och spikar!

Göran Nolander delar med sig av sina bästa tips inför kvällens V64-tävlingar från Bergsåker. …

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info