”Måste tas på allvar trots läget”

Att V86 är Torsk På Travets favoritspel är ingen större hemlighet. Ikväll är det Solvalla som står värd för omgången och givetvis har vi tagit ett snack med duon Markus och Johan inför tävlingarna.

– Det är flera fina unghästar som visar upp sig denna afton på huvudstadsbanan då Margaretas Tidiga Unghästserie står på schemat. En av dessa är 6 Islay Mist Sisu (V86-6), som tog hem Gulstoet senast på Axevalla efter att ha snabbstartat till ledningen. Treåringen är mycket kvick bakom bilen och det ser upplagt ut för tätposition igen. Därifrån är det toppchans och hon är utan tvekan omgångens bästa spik!

I V86-4 har 3 Chapuy en synnerligen passande uppgift på förhand. Han har varit bortlottad i sina senaste starter och visst, han har också varit struken inför det här, men det kändes mer som en spårhosta än något annat. Sjuåringen är rysligt kvick bakom bilen och har bara förlorat en gång på tolv försök från spets. Normalt tar han sig förbi värste konkurrenten på förhand 2 Tabasco C.D. från start och då är loppet över.

8 Svecak Palema (V86-1) har alltid haft ett gott rykte om sig. Ikväll gör hon debut för sin nye tränare Björn Goop, som rycker skorna och slänger på en amerikansk vagn direkt. Hon måste tas på allvar trots det trista utgångsläget.

2 Hombre D. (V86-8) skreks det högt om på V75 senast. Då slutade hästen i det slagna fältet och det visade sig att en sjukdom spelade in. Nu är förutsättningarna perfekta och Oskar Kylin Blom har siktet inställt mot ledningen. Fyraåringen var inte långt bakom fjolårets Kriterievinnare Brambling för tre starter sedan i kval till Kungapokalen och är van tufft motstånd. Från spets kan skrällen vara ett faktum.

Som vanligt erbjuder Torsk På Travet andelar till V86 och det finns att köpa för 50 kronor, 100 kronor samt 300 kronor. Välkommen att haka på!

⭐️ TORSK PÅ TRAVET - EXKLUSIV - 300 kronor per andel
⭐️ TORSK PÅ TRAVET - 100 kronor per andel
⭐️⭐️ TORSK PÅ TRAVET MÖRT - 50 kronor per andel
⭐️ Här hittar du alla Köpandels V86 lag ⭐️
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Snacka om toppform!

Vi kommer från en riktigt bra spelhelg där mina lag spelade in nettoplus under…

Jackpotspiken hittas i GS75-7!

Martin Olsson var en av de spelläggare som igår hittade 7 rätt på V75!…

Jackpot gör det hela extra kittlande!

Det har blivit många fullträffar senaste veckorna och tipsformen är det bevisligen inget fel…

Dags för repris!

Förra veckan fick vi äntligen lite utdelning på den fina tipsformen. Det var många…

Spets och slut!

V64 körs ikväll på Gävletravet och det ska bli några droppar regn under dagen,…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info