Stefan Bengtsson visar fin tipsform!

Stort grattis till Stefan Bengtsson och alla hans andelsköpare som under onsdagens V86 satte en fin vinst! Vi kontaktade Stefan och bad honom dela med sig av känslan efter onsdagens succé samt dela med sig av sina tidiga tankar inför lördagens V75.

– Inför onsdagens V86-omgång så hade jag på förhand tre tänkbara spik. Maestro Crowe var en av dessa men när jag hörde att Johan inte alls lät lika uppåt som han kan göra och dessutom tyckte att en annan häst i omgången som jag inte trodde mycket på kanske var en bättre chans så blev jag fundersam. Jag valde att gardera på ”Glader” och då var vinnande Hurricane Silas given att ta med. 

Nästa spik, Becker Grif, fick inte spets vilket jag från början trodde men och andra sidan så var min analys att hästen var bättre kapacitetsmässigt än de andra så det fanns vinstmöjligheter oavsett position.  Nu blev det en avvaktande resa för favoriten men över upploppet så var han klart starkast och segern var aldrig i fara. 

Den tredje spiken var den som imponerade mest på mig och det var inte oväntat. Cash and Carry hade jag sett i arkivet och jag minns att jag var förtjust i hästens utstrålning vid en av vinsterna och det intrycket bara stärktes. Nu blev det ett riktigt tufft lopp i hög fart men ändå var hon bara bäst och vann på en topptid. 

Med spikarna på plats så hade vi tre avdelningar kvar och dessa hade jag garderat upp en hel del så visst hade jag hoppats på änne lite större skrällar på slutet än vad det blev men det var inte läge att klaga när vi, på en insats om 300 kronor, drog in en bit över 5 000 kronor per andel. 

Jag hoppas att tipsformen sitter i när det är dags för V75 på lördag. Månlykke A.M. vinner ju sitt lopp om han är frisk och presterar någorlunda i nivå med som senast.

Om det ska bli några bättre pengar så behöver vi hitta någon skräll och en som jag tycker känns underskattad är She Follow Me i V75-4. Visst är det ett tufft lopp men från ett bra utgångsläge så kan det bli en fin smygresa och är inte favoriten Margareta Tooma helt på topp eller kommer bort så finns chansen. 3% är i alla fall för lite. 

Varmt välkommen att haka på en andel i helgen!

⭐️ SISTA MINUTEN-EXPERTEN (TOKER) - 530 kronor per andel
⭐️ SISTA MINUTEN-EXPERTEN (GLADER) - 300 kronor per andel
⭐️⭐️⭐️ SISTA MINUTEN-EXPERTEN (BLYGER) - 99 kronor per andel
⭐️ Här hittar du alla Köpandels V75-lag ⭐️
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Snacka om toppform!

Vi kommer från en riktigt bra spelhelg där mina lag spelade in nettoplus under…

Jackpotspiken hittas i GS75-7!

Martin Olsson var en av de spelläggare som igår hittade 7 rätt på V75!…

Jackpot gör det hela extra kittlande!

Det har blivit många fullträffar senaste veckorna och tipsformen är det bevisligen inget fel…

Dags för repris!

Förra veckan fick vi äntligen lite utdelning på den fina tipsformen. Det var många…

Spets och slut!

V64 körs ikväll på Gävletravet och det ska bli några droppar regn under dagen,…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info