Succén fortsätter för Linus Eriksson!

Linus Eriksson visar magisk tipsform och har de senaste veckorna haft enorma framgångar, hans lag LINUS ERIKSSON – TRAVRONDEN SPEL bara fortsätter att leverera!

Knappt hade det gått tre dygn efter storvinsten i söndags (120 290 kronor inspelat på GS75) innan det var dags för laget att för femte (!) gången i år trycka dit alla rätt på någon av de större spelformerna (V75, V86 och GS75). När V86-8 gick i mål i onsdags var succén ett faktum och vi i laget kunde totalt räkna in 168 807 kronor att dela på, stort grattis! I och med denna vinst är laget uppe i smått otroliga 433 102 kronor inspelat under år 2021, vilket innebär 17 465 kronor per andel! Glömde vi dessutom säga att inte ens två månader av året har passerat?
Med denna start på året är det inte direkt svårt att hitta motivation för dagen och när vi på lördag har sju stycken femtonhästarsfält att gå igenom (nåja någon strykning har det kommit in) på en av de roligare banorna i Sverige, Åby, är det klart att lopparkivet gått sig varm senaste dagarna.

Jag har själv tippat V75-1 i tidningen Travronden och blir lite förvånad när jag på strecklistan ser att 8 Erin Zet är favorit. Stoet vann förvisso årsdebuten och gav fint intryck, men fick då det klart bättre loppet mellan henne och 1 Annie Flame som hon slog av sista biten. Från stallet tror man att hästen gått framåt med loppet och visst ska hon räknas, men att hon från knepigt utgångsläge ska vara mer streckad än till exempel Annie Flame känns bara fel.
Mitt tips i loppet är istället 15 Princess S.W. som är den klart bästa hästen i fältet och som propositionsmässigt står bra inne i loppet. Det som diskvalificerar henne från att vara spikförslag är dock att formen är dunkel efter två raka galopper…
Bästa spiken i omgången hittar vi istället i avslutningen där norskfödde fyraåringen 4 Broadway Sun (V75-7) imponerat stort i sina två senaste segrar. Visserligen har motståndet inte varit av högsta klass, men prestationsmässigt sticker insatserna verkligen ut och med liknande prestation på lördag ska det vara spel mot ett mål.

Varmt välkommen att hänga på en andel!

⭐️⭐️ LINUS ERIKSSON - TRAVRONDEN SPEL - 200 kronor per andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Jackpot gör det hela extra kittlande!

Det har blivit många fullträffar senaste veckorna och tipsformen är det bevisligen inget fel…

Dags för repris!

Förra veckan fick vi äntligen lite utdelning på den fina tipsformen. Det var många…

Spets och slut!

V64 körs ikväll på Gävletravet och det ska bli några droppar regn under dagen,…

Ny succé!

Dubbeljackpot på V86 och förra veckan fick vi äntligen lite utdelning på den fina…

Drar plåstret direkt och spikar!

Göran Nolander delar med sig av sina bästa tips inför kvällens V64-tävlingar från Bergsåker. …

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info