Topp 3 lagen 2020 ⭐️⭐️⭐️

Vi har summerat året 2020 och kikat hur det gått för alla våra lag under året och vill därmed säga stort grattis till Daniel Berglund, Thomas ”Ögat” Öhman och Malin Rydelius som är personerna bakom de topp 3 mest framgångsrika lagen hos oss Köpandel!

Stort grattis Daniel! Hur känns det?
Det känns otroligt roligt att ha det mest vinnande laget hos Köpandel.se i den stenhårda konkurrens som råder med många duktiga spelare! Det går alltid upp och ner med spel och jag har också mindre lyckade veckor, men mitt mål är att leverera spänning och på lång sikt ett positivt resultat för de som är med och spelar. Det har i alla fall gått bra 2020 och jag vill säga tack till alla som har köpt en andel under året och välkomna tillbaka 2021!

Grattis Thomas! Hur är känslan nu när du blickar tillbaka på året?
Året 2020 har minst sagt varit ett annorlunda år men för oss travälskare har vi i alla fall fått vara med och följa hästarna via dator, tv eller telefon. Jag har som jag själv tycker haft en del stolpe ut och även tagit en del fel beslut i travspelandet och tippandet men travögats chansning har som tur är spelade in en del storvinster så här långt på året vilket glädjer mig. Nu när vi går in i en intensiv period, hoppas jag att flytet från tidigare års Winter Burst omgångar återkommer. Vilket i sin tur skulle skapa ett fint netto på travögat.se samtliga spelförslag. Jag har tittat framåt på de omgångar som väntar och jag måste säga att det ser ut som om det kommer härligt öppna omgångar framöver och dessutom har vi en MEGAJACKPOT att spela om på nyårsafton innan 2020 avslutas.

Grattis Malin! Hur har ditt år varit och hur känns det nu så här i slutet på året?
2020 är året när alla fick en chans att verkligen få njuta av sitt eget sällskap. Vi slapp även gå och se trav live och frysa utan kunde sitta hemma framför skärmen och mysa…
Skämt åsido! Men det här året var väl inte direkt någon höjdare men vi får blicka framåt mot 2021 och hoppas på att vi blivit lite klokare på kuppen. Året avslutas dessutom med en riktig MULTIJACKPOT och den vill vi ju ta del av såklart. Mitt lag Hulkens Pumor har ju haft ett bra år och fina framgångar vilket känns riktigt kul. Jag hoppas ändå på ett ännu bättre år nästa år, och att vi kan ta hem några riktigt fina storvinster. Lite mycket stolpe ut detta år för att jag ska vara helt nöjd men som luttrad travspelare så vet man att det alltid vänder. Tack till alla andelsköpare för det här året och jag vill önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.

DANIEL BERGLUND V75-KRÖNIKAN TRAVRONDEN SPEL - 268 kronor per andel
TRAVÖGATS CHANSNING - 750 kronor per andel
HULKENS PUMOR - 200 kronor per andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Jackpotspiken hittas i GS75-7!

Martin Olsson var en av de spelläggare som igår hittade 7 rätt på V75!…

Jackpot gör det hela extra kittlande!

Det har blivit många fullträffar senaste veckorna och tipsformen är det bevisligen inget fel…

Dags för repris!

Förra veckan fick vi äntligen lite utdelning på den fina tipsformen. Det var många…

Spets och slut!

V64 körs ikväll på Gävletravet och det ska bli några droppar regn under dagen,…

Ny succé!

Dubbeljackpot på V86 och förra veckan fick vi äntligen lite utdelning på den fina…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info