Över 70.000 kronor tillbaka per andel

Daniel Karlsson, även kallad ”Jesus” är en av Köpandels mest populära spelläggare. Han jobbar som tipster på Spelvärde.se och har de senaste åren haft stora framgångar både tillsammans med Spelvärde.se samt som spelläggare på Köpandel.

Jesus fick upp ögonen för trav när han var sju år gammal, intresset växte snabbt och numera är han mer eller mindre ”besatt”. Han har de senaste 10 åren sett mer eller mindre alla svenska travlopp och enligt honom är det trav från morgon till kväll som gäller.

Hans intresse och passion ger utdelning, vilket vi är extra glada för. Så sent som i onsdags blev det åtta rätt för båda Jesus system och andelsköparna fick ordentlig valuta för pengarna.

Vad är det som skapar framgångar på trav? Hur tänker Jesus när han komponerar sina system? Men framförallt, hur är det att livnära sig på spel?

Vi har passat på att ta några ord med Jesus efter de senaste vinsterna..

Stort grattis till i onsdags, det var båda dina system som prickade in åtta rätt vilket blev mycket glädje tillbaka till dina andelsköpare. Hur var din känsla inför omgången?
Känslan inför omgången var relativt god. Jag hade ingen superfeeling som när det är någon stor jackpot eller liknande, men tyckte ändå att det fanns potential. Det började ju rätt favoritbetonat, men sedan i ”andra halvlek” började det hända saker och utdelningen steg markant. Sedan var det otroligt kul att det höll hela vägen och att andelsköparna fick mer än 70.000 kronor per andel – underbart!

I avdelning sju spikade du Wrecking Ball i båda systemen, berätta gärna lite om det.
Ja, det hände ju lite grejer där. På förhand hade kapabla Demon Ima en lämplig uppgift i det loppet och var också klar favorit. Han ströks dock på förmiddagen och det öppnade upp loppet en hel del. Jag ska inte ta åt mig alltför mycket kredd för Wrecking Ball då det var min kollega Christoffer Hansson som hade huvudansvaret för loppet på Spelvärde och valde att spika. Även jag fastnade dock för Wrecking Ball när jag läste på loppet och då var det inte så mycket att fundera på – det blev ett givet singelstreck. Sedan klaffade det ju bra med löpningsförloppet för Wrecking Ball, men han vann också enkelt och det till finfina nio procent.

Du har otroligt många framgångar i ryggen de senaste åren. Hur hanterar du det? Är det lätt att få hybris? 😉
Haha! Möjligen kan man få en släng av hybris vissa dagar, men oftast blir man nedtagen på jorden redan dagen efter. Trav är ruggigt svårt och även om jag inte är jättegammal har jag varit med så pass länge att jag lärt mig att man får vara glad och tacksam när det går bra. Den som vet mest och kan värdera den informationen har störst möjligheter att bli vinnande på trav, men det är verkligen ingen garanti för att vinsterna haglar. Det kan dröja mellan framgångarna och då gäller det att försöka hålla huvudet kallt och fortsätta jobba hårt.

Stort grattis igen, har du något medskick inför helgen som du vill dela med dig av redan nu?
Till att börja med vill jag poängtera att det är en ruggigt intressant helg som stundar. Det är Breeders Crown-helg med V75 både lördag och söndag och jag är i full gång med att läsa på. En häst jag tycker man ska se upp med på lördag är 10 Dark Roadster i V75-1. Han kördes defensivt senast och gick i mål med gott om krafter kvar i skymundan. Fyraåringen är vass med lopp på rulle och klaffar det bara någorlunda från bakspåret kan jag definitivt se honom spurta förbi samtliga!

Jesus - Spelvärde.se - 1500 kr per andel
Jesus Lilla - Spelvärde.se - 500 kr per andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Hemmaplan!

Linus Eriksson delar med sig av omgångens bästa spik, skräll samt överspelade inför kvällens…

Snacka om toppform!

Vi kommer från en riktigt bra spelhelg där mina lag spelade in nettoplus under…

Jackpotspiken hittas i GS75-7!

Martin Olsson var en av de spelläggare som igår hittade 7 rätt på V75!…

Jackpot gör det hela extra kittlande!

Det har blivit många fullträffar senaste veckorna och tipsformen är det bevisligen inget fel…

Dags för repris!

Förra veckan fick vi äntligen lite utdelning på den fina tipsformen. Det var många…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info