Alla travälskare har en fantastisk vecka framför sig..

Alla travälskare har en fantastisk vecka framför sig med dubbla V75-omgångar på Solvalla till helgen med bland annat de största loppen för treåringar, Kriteriet och Oaks samt uttagningar till Europaderbyt.

Jag liksom många andra spelar givetvis V75 båda dagarna för Köpandel.se, men innan dess är det fokus på veckans bästa miljonchans som gäller.

Det är V86 på Solvalla och Åby i kväll och vi står inför en mycket svårlöst omgång där jag blir förvånad om inte utdelningen blir riktigt hög. Det är i stort sett fulla fält i alla lopp vilket vi inte har varit bortskämda med den senaste tiden och ett montélopp med hästar som aldrig startat i disciplinen tidigare bidrar också till svårighetsgraden. Lägg sedan till att omgångens mest spelade häst Karamell Hill i V86-7 känns som en klart sårbar favorit och hon har blivit alldeles för hårt spelad. Tveksamt om hon ens är värd att betala för till rådande insatsfördelning…?

Det finns fler tveksamma favoriter, men en betrodd häst som jag tror på är italienske Boston Wise L. i V86-2. Han var i ordningställd för att vinna Big Noon-pokalen i debuten för Timo Nurmos senast, men missade ledningen och kördes lite på chans sedan. Han fick luckan för sent, men gick starkt över mål som tvåa och är knappast sämre till den här starten. Trots bakspår har han bra chans i enklare sällskap än senast och mycket talar för att jag kommer att spika honom i kväll.
För skrälljägarna vill jag varna lite extra för både Princess S.W. och Mily som har blivit väldigt lite spelade i samma lopp som Karamell Hill (V86-7). Mina fullständiga tips med spelförslag, ranking, spets- och loppanalyser finns att läsa på spel.travronden.se efter klockan 15.00 i eftermiddag.

Mina två system till kvällen heter DANIEL BERGLUND – STORA (1500 kr/andelen) samt DANIEL BERGLUND V86-KRÖNIKAN (268 kr/andelen) och ni är välkomna att jaga kvällens miljoner tillsammans med mig.

  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Snacka om toppform!

Vi kommer från en riktigt bra spelhelg där mina lag spelade in nettoplus under…

Jackpotspiken hittas i GS75-7!

Martin Olsson var en av de spelläggare som igår hittade 7 rätt på V75!…

Jackpot gör det hela extra kittlande!

Det har blivit många fullträffar senaste veckorna och tipsformen är det bevisligen inget fel…

Dags för repris!

Förra veckan fick vi äntligen lite utdelning på den fina tipsformen. Det var många…

Spets och slut!

V64 körs ikväll på Gävletravet och det ska bli några droppar regn under dagen,…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info