”Det luktar körning i tredje avdelningen…”

Malin Rydelius är kvinnan bakom lagen Hulkens Pumor och Pumans Hundring som har haft stora framgångar med sina lag och är en av våra populära spelläggare. Vi bad Malin om några ord inför helgens V75.

Det är Åby Stora Pris på lördag och det är ju utan tvekan ett av årets största höjdpunkter. Åby Stora Pris är världens största stayerlopp med bilstart och med 2 miljoner i första pris lockar det många av Europas bästa hästar. Jag tycker man har fått ihop ett riktigt spännande startfält i år. Min vinnare i årets upplaga är Moni Viking som jag tror tar hem segern i år trots att spåret inte blev det bästa. Goop är en mästare på det mesta så spåret spelar mindre roll. Det här reder han ut.

Jag väljer att spika Goop i första avd 1 med nr 4 Unoicsdue Gnafa och jag ser inga moln på himlen när värsta konkurrenten 12 Strong Pepper fått ett sämre läge. Dessutom är det anmält barfota runt om och jänkarvagn.

Vi får leta skrällar i övriga lopp och jag tycker jag har fyndat några guldkorn i startlistorna som är värda att ta med.

I andra avd 1 Mistelns Napoleon som kan få läget här på innerspåret. Den är startsnabb och kan hamna bra på det samt kan utnyttja Åbys open stretch.

Det luktar körning i tredje avd och då kan det hända saker. Power är på gång igen och gick ett fint jobb i förra veckan samt Aramis Bar har imponerat. När två träter vinner kanske en tredje? Jag har hittat ett par singelprocentare som känns spännande.

2 Rackham som är en rejäl sort och kan överraska. 9 Tabasco C.D just nu 3% som har en grym speed och har fått ett spännande läge. Man har dessutom bytt gård och fått bättre träningsförutsättningar.

I fjärde avd är Anthara Bi favorit men man varnar lite för att spår fyra i volt kan bli lite problem och hon är inte helt okomplicerad. Det brukar kunna skrälla i stoloppen och här hittar jag 11 Darah Bibo i nuläget tippad till 3%. Hon har gått bra länge nu och är startsnabb. Med springspår på tillägg så kan hon hamna bra till direkt.

Femte loppet tycker jag är en öppen historia och här är det många om budet. Mitt första streck hamnar på Flemming Jensens 10 André Ward. 2 Vagabond Bi är ständigt med i den främre träffen och har utvecklats rejält, 1 Randemar R.D som har bra spetschans men går från alla lägen.

Sjätte avd är också väldigt öppet men mitt första streck hamnar på Goops 8 Zap Di Girifalco. Se upp för 9 Harran Boko som var grym senast.

Det här var lite av mina tankar inför lördagen. Jag har andelar i alla prisklasser. Mitt senaste lag Pumans Hundring har gått riktigt bra och Hulkens Pumor där vi vann härliga 675000 kr på systemet vid den här tiden förra året.

Välkomna att spela med mig!

Malins V75-lag hittar du här:

  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

Snacka om toppform!

Vi kommer från en riktigt bra spelhelg där mina lag spelade in nettoplus under…

Jackpotspiken hittas i GS75-7!

Martin Olsson var en av de spelläggare som igår hittade 7 rätt på V75!…

Jackpot gör det hela extra kittlande!

Det har blivit många fullträffar senaste veckorna och tipsformen är det bevisligen inget fel…

Dags för repris!

Förra veckan fick vi äntligen lite utdelning på den fina tipsformen. Det var många…

Spets och slut!

V64 körs ikväll på Gävletravet och det ska bli några droppar regn under dagen,…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info