V75 Örebro – Skrällarna helt bortglömda denna gång!

Förra veckan fick vi se 4 (nästan 5) favoriter segra men tack vare skrällen Jerka Sting hamnade vi ändå på en såpass fin utdelning som 43 510 kr! Kan vi få det än mer roligt denna helg? Vi kontaktade Linus Eriksson för att få svaret!

Vad tycker du om V75-omgången i Örebro?

– Efter lördagens fantastiska sport och den stora jackpot som var fanns det risk för att lördagens omgång skulle bli lite ”mellanmjölk”. Visst, det är inte samma pott och samma sportsliga kvalité, men det ser alltjämt spelmässigt intressant ut och är jag rätt ute i mina tankar tror jag det kan vänta en högre utdelning än den vi såg i lördags.

Har du någon skräll att bjuda på?

2 Quintus Tooma (V75-1) noterade jag i comebacken då han trots en lite dryg inledning på loppet till slut satt fast med till synes mycket sparat. Visst, kusken Tom Johansson är ingen som vinner i V75 på beställning, men vi får också dryga två-tre procent och sett till intrycket senast är det alldeles för lite.

Ytterligare en som jag vill varna för är 3 Flys Punk Rocker (V75-4) som tagit kliv hela tiden och som jag numera ser som en ganska bra Klass II-häst. Med detta sagt är han från ett passande spår alldeles för lite spelad och fyraåringen är i alla fall given på mina V75-kuponger.

Har du redan nu bestämt vilken spik det blir?

15 Dilva Jet (V75-6) har visserligen knepiga förutsättningar med tillägg i Örebro, men hej, vad spelar det för roll? Stallet pratar om att det kan vara deras nya storloppsstjärna och i sådana fall ska hon oavsett vilket runda ett fält som detta. Vi får dessutom Magnus A Djuse i sulkyn istället för Alessandro Goccidaoro själv och den här straffsparken bränner han inte. Spik!

Vilken häst får man inte missa på kupongen denna V75?

4 Night Art (V75-7) har varit förbättrad på sistone och fick senast också utdelning när han, efter förvisso fin resa, spurtade ner ett par dugliga konkurrenter. Med helstängt huvudlag är jag inne på att han kan öppna snabbare än tidigare och skulle han låt säga få rygg ledaren på 3 Triton och sedan lucka till slut, då kan vi ha en Wäjersten-tränad vinnare i avslutningen. Under tio procent när ressa rader skrivs.

Vad ska man tänka lite extra på?

– Örebro har förvisso ett av Sveriges kortare upplopp, vilket självklart gynnar hästarna i främre träffen. Däremot ska man tänka på att det under denna årstid överlag går långsammare i loppen och att man därför inte behöver vara lika ”rädd” för att gå på hästar från sämre spår.

När kan vi förvänta oss att du lägger ut ett preliminärt system på ditt/dina system?

– Senast 15.00 kommer mina system att vara upp för beskådning.

⭐LINUS TRAVRONDEN SPEL - MELLAN⭐
⭐LINUS ERIKSSON - TRAVRONDEN SPEL⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

V75 Örebro – Två vassa drag kan skrälla från bakspår!

Daniel Berglund: Skulle det klaffa med löpningsförloppet är han sylvass till slut och kan överraska.

V64 Färjestad & Bollnäs – Skrällen höjer värdet till slut!

Fredric Lindman: Kvällens motstånd är inte tuffare än de han har besegrat många gånger tidigare.

V64 Åby – Spelvärd jackpot omgång!

Nolander: Det kan nog bli körning från flera händer i morgon i en del svårtippade lopp

V86 Kalmar & Romme – Spelvärd spik och spelvärd skräll!

Fredric Lindman: Nu har han lopp i kroppen och läget är bra. Givet streck och högt spelvärde ikväll.

V64 Eskilstuna – ”Vid vinst rensar det gott i kuponghögen”

Nolander: Har hög kapacitet men blandar och ger om vartannat. Senast såg det mycket bra ut och kanske kan hästen göra ett lika fint lopp igen?

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info