V64 Mantorp – Spiken har en passande uppgift!

Ny vecka – ny vinnare! Drömjackpot i lördags och min stenklara spik, Diva Ek, vann som utlovat – trots det så lyckades jag inte få mer än sex rätt. Det är fortfarande lite stolpe ut, men tipsformen är het och när som helst så kommer nästa storvinst. Det lovar jag! Mina lag här på Köpandel har rent allmänt gått starkt hela 2024 hittills, och hela 2023 blev också ett succéår för flera av mina lag. Som bäst gick ett av mina lag över 3,5 miljoner plus under året – vilket är helt otroligt! Mina lag har nu spelat in mest pengar i hela Sverige vid flera tillfällen under många års tid, så det är aldrig bortkastat att sitta med en andel, eller två…

Ikväll är det Mantorp som kör V64-tävlingarna och jag har jobbat extra mycket med just den här omgången. Jag tror kanske inte på miljonutdelning, men har stark känsla för att det blir sex rätt och åtminstone ett rejält netto till er andelsköpare. Nu startar vi veckan med vinst!

Omgångens bästa spik

– Inget snack. Christoffer Eriksson visade upp 6 Captain Kronos (V64-1) i grymt skick direkt i regidebuten och hästen lär knappast vara sämre nu. Passande uppgift och jag räknar med att han är överlägsen igen. Bra sätt att starta V64, och veckan, på.

Omgångens överspelade

– Jag gillar 6 Ares Maanos (V64-2) och gillade intrycket på honom senast, men han har fortfarande inte vunnit efter 23 starter och därför tycker jag att han blivit lite väl mycket spelad den här gången. När jag gjorde grunden till omgången förra veckan så tänkte jag att han skulle bli en rolig skräll till kanske 5-8 procent, men nu har han istället blivit lite för mycket spelad till runt 15 procent. Bara en av flera i öppet lopp för mig just nu.

Omgångens bästa skräll

– Det kanske är dags för 8 Akilles Face (V64-6) att ta sin första seger för Veikko Haapakangas nu ikväll. Hästen har nu fått två felfria lopp i kroppen och bör rimligtvis vara uppåt i form och moral. Motståndet är tufft, men inget som skrämmer den här högkapable sexåringen. Givet streck och rolig skräll ikväll.

Mina preliminära systemförslag ligger upplagda i samtliga lag – så det är bara att klicka in och kika innan ni väljer att ta en andel. Nu tar vi hem MILJONERNA tillsammans – igen!

FRÄKKE FREDRIC
FREDRIC LINDMAN - TRAVRONDEN
LINDMAN SJÖAR MED SMÅ MEDEL
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

V75 Örebro – Skrällarna helt bortglömda denna gång!

Linus Eriksson: Fyraåringen är i alla fall given på mina V75-kuponger.

V75 Örebro – Två vassa drag kan skrälla från bakspår!

Daniel Berglund: Skulle det klaffa med löpningsförloppet är han sylvass till slut och kan överraska.

V64 Färjestad & Bollnäs – Skrällen höjer värdet till slut!

Fredric Lindman: Kvällens motstånd är inte tuffare än de han har besegrat många gånger tidigare.

V64 Åby – Spelvärd jackpot omgång!

Nolander: Det kan nog bli körning från flera händer i morgon i en del svårtippade lopp

V86 Kalmar & Romme – Spelvärd spik och spelvärd skräll!

Fredric Lindman: Nu har han lopp i kroppen och läget är bra. Givet streck och högt spelvärde ikväll.

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info