V86 Jägersro/Solvalla – Skrällen leder runt om?

Sju rätt förra veckan och snubblande nära över en halv miljon till lagen! Förra veckan var vi en liten rankingmiss ifrån åtta rätt, vilket med sjuor och sexor hade gett lagen över 500 000 kronor vardera att dela på… Surt sa räven, men det blev i alla fall fina tröstpengar då vi tack vare flera sjuor och sexor fick in över 30 000 kronor för vardera lag att dela på. Nya tag ikväll och idag ska vi gå hela vägen!

Vad tycker du om V86-omgången på Solvalla och Jägersro?

– Det märks att vi nu klivit in i hösten! Sportsligt är det lite lägre klass på loppen, men spelmässigt ser det sedan ett tag desto roligare ut med fler öppna och skrällvänliga lopp. Kvällens omgång är inget undantag och jag blir inte förvånad om vi likt förra veckan får en utdelning på över 100 000 kronor.

Har du någon skräll att bjuda på?

– Jag tycker 9 Steady Roc (V86-2) är en intressant skräll till endast två procent. Valacken har visat fin form på sistone och ska nu gå från att tävla med järnskor till barfota runt om, en lättning som kan göra många meter. Han har kanske inte visat samma höga kunnande som de tre mest spelade i loppet, men skulle de köra mot varandra och lättningen också faller ut rätt vill i alla fall inte jag sitta utan streck på fyraåringen. En annan skräll att se upp med är 3 Jack Link (V86-3) som jag tror kan ta hand om ledning i den tredje avdelningen. Han är väl kanske ingen stjärna, men det är å andra sidan ingen annan i loppet heller och från ledning vet jag att han biter ifrån sig bra. Under fem procent och jag streckar utan större tvekan.

Vilken häst får man inte missa på kupongen denna V86?

3 Make Or Break Zaz (V86-7) har gjort det strålande i STL på sistone utan att få vinna och är väl värd en seger. Överlag ser det nu lite enklare emot och det finns dessutom ett par klara frågetecken på de främsta motbuden. Tänkbar spik om procenten inte stiger alltför mycket, men oavsett given på mina V86-kuponger.

Vad ska man tänka lite extra på?

  • – Vi är nu på riktigt inne i hösten och med en temperatur som sjunker nedåt kommer också ojämnare prestationer. Att lita alltför hårt på favoriter som varit bra sedan i somras kan därför vara vanskligt!

När kan vi förvänta oss att du lägger ut ett preliminärt system på ditt/dina system?

– Då jag kommer vara på plats på Jägersro för att på stallbacken få reda på senaste nytt kommer systemförslagen inte komma upp förrän cirka 45 minuter innan spelstopp.

⭐️LINUS ERIKSSON - MELLAN⭐️
⭐️LINUS ERIKSSON - TRAVRONDEN SPEL⭐️
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

V64 Bergsåker – Skrällen kan trolla bort spelarkåren

Linus Eriksson: Som hårt betrodd hade jag höjt ett varningens finger, men till i skrivande stund låga fyra procent är han istället en av kvällens bästa drag.

V86 Jägersro/Solvalla – Spiken hittar vi i sista avdelningen!

Lindman: Hon har visat väldigt bra kapacitet för klassen och jag är säker på att hon bombar till ledning och sedan stannar där hela vägen in i mål.

V64 Axevalla – Skrällen får ni till under 5%

Anders Sundvall: 3% känns mycket spelvärt och ger biken den effekt jag hoppas och tror på så ser det ut som en hygglig vinstchans

V64 Mantorp – Skrällarna hittar vi i inledningen!

Lindman: Skrällarna hittade jag dock direkt, och jag har stora förväntningar på dessa ikväll

V75 Eskilstuna – Skrällen hittar vi i Lärlingsloppet!

Fredric Lindman: Nu blir det barfota runt om och jänkarvagn för första gången i kombination

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info