7,7 miljoner – ny supersuccé av Daniel ”Jesus” Karlsson

Stort grattis till er som ryggade Jesus andelar på V86 under onsdagskvällen! Belöningen? 64.000 respektive 75.000 kronor tillbaka per andel. 

Det var en svårlöst omgång på förhand och när endast en favorit och en tredjehandare höll för trycket sköt utdelningen i höjden. Ingen lyckades med bedriften att få åtta rätt men Daniel ”Jesus” Karlsson lyckades få in sju rätt (endast Captain Knas fanns utanför systemet) på båda sina system.

  • Fantastisk kväll på V86! Både stora och lilla systemet satt som en smäck och totalt spelade vi in smått ofattbara 7,7 miljoner kronor. Jag kan knappt tro att det är sant och säger verkligen stort grattis till samtliga som hade andel i systemen! Helt sinnessjukt är vad det är, kommenterar Jesus vinsten i Tillsammans-chatten.

Över hälften av alla pengar som fanns i sju och sexrättspotten tillföll alltså Köpandel.se och Jesus två system.

Våra andelsspel

Välkommen till laget!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med några av landets främsta tipsters på ATG Tillsammans spelformer. Vi har andelar från 10 kronor.

Välkommen till laget!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se