En riktig kupongrensare att inleda omgången med!

Erik Törnros är en av Köpandels senaste tillskott och inför kvällen delar han med sig av tre tänkbara vinnare i jakten på miljonen!

-Det bjuds på fin sport när Jägersro och Solvalla står som värdar för kvällens V86-omgång. Spelmässigt ser den intressant ut då det finns ett antal stora favoriter att ta ställning över, fälls någon av de stora kan vi räkna med en hög utdelning på onsdag. Jag kommer här nedan dela med mig om tre hästar i omgången som kommer höja värdet rejält, som jag tycker ni ska ha i beaktning.

11 Arvid S.H. (V86-1) kom trea på V75 för två starter sedan efter en stark insats från dödens med varvet kvar. Senast tappade han 50 meter i starten och det loppet var förlorat innan det ens hade börjat. Han visade dock att formen sitter där efter att ha kommit ifatt fältet och levererat en bra avslutning längst ut i banan. Valacken trivs med 2640 meters lopp som det är denna gång, där han har en segerprocent på 36 procent. Bakspår på Jägersro är inte det bästa då 66 procent av loppen segras från ledningen/dödens, men till bara två procent på en häst i form och som tål att göra en hel del jobb själv är han väldigt intressant. En riktig kupongrensare att inleda omgången med.

1 Akela Play (V86-2) strulade senast och galopperade med 800 meter kvar. Han är aningen svårbedömd för dagen men tränaren säger att formen är god och till den här starten fick han spår ett, vilket är perfekt. Akela Play är kvick iväg i voltstart och spetschansen initialt är hög. Han står perfekt inne i loppet på pengar och från ledningen, alternativt ryggledaren (om kusken hellre ser en ryggresa) är fem procent lågt med tanke på förutsättningarna.

4 Funny Boy (V86-3) har två lopp i kroppen i år och hans form är stigande. För fyra starter sedan var han ute mot Parker och Bugatti Miles i ett Klass I försök och spurtade då bra in som fyra i den hårda omgivningen. Det är inte samma klass på det här loppet och från spår fyra är läget bra, han är lite mer än medel ut och sannolikheten att han får en bra position är hög. Till rådande fyra procent på strecken är han väldigt intressant i den här omgivningen och jag taxerar hans vinstchans till lite mer än det dubbla.

Välkommen att haka på med en andel!

ERIKS JAKT PÅ MILJONEN V86
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

Följer upp succén! 🤩

Vi har tagit pulsen på Fredric Lindman från Travronden Spel inför kvällens V86-omgång. Vi ger ordet…

”Med minsta klaff kommer spurten bita ruggigt bra!” 🤩

Daniel Karlsson ”Vinnarskallen” spelade in fint nettoplus till sina andelsköpare i måndags. Nu delar…

Bra och meriterade hästar inleder V64:an! 🤩

Vi har tagit pulsen på Göran Nolander inför kvällens V64-omgång.-Härliga lopp väntar på Jägersro…

702 kronor på satsade 60!

Daniel Karlsson ”Vinnarskallen slog till med Full Pott under kvällens V64 från Halmstad och…

Kristofer Axén från Spelvärde gör comeback på Köpandel!

Kristofer Axén gör comeback efter ett ganska långt uppehåll på Köpandel till helgen! Här…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info