Vinnarskallens syn på måndagens V64!

Vi inleder veckan med V64-tävlingar på Sundbyholm i Eskilstuna. Det känns som en spännande omgång på förhand och jag blir inte helt förvånad om V64:an ger bra betalt. 

V64-1:
Är ett långlopp där 2 Daven Port just nu är stor favorit men här tror jag det kan skrälla till. 1 Parker har goda fartresurser de dagar han får aktionen att stämma. 12 Ready Trophy kommer med god form inte minst efter insatsen näst senast som var riktigt bra. Jag vill även varna för 7 Hefner Am som har stryka som sitt vapen. Sparade krafter efter senaste loppen kan komma väl till användning nu. Hästen har dessutom väldigt god kapacitet för det här gänget. Spännande skräll som är totalt bortglömd. 

V64-2:
Ytterligare ett väldigt svårt lopp men kanske kan 3 Coffee Time som nu ”Lill jänten” i sulkyn hålla undan från ledningen. En chans spik för den vågade. Men jag vill framhålla några till 7 Steady One har också visat god kapacitet för loppet och i ett jämnt lopp kan första segern komma för den gode Westholm. 1 Back To Black och 6 Västerbo Chit Chat kan vara loppets skrällar.

V64-3
Mats Gällerstedt har mycket rutin och kan han servera 1 Campari, en fin resa kan de gå. Häst i form och bra kusk för sammanhanget. 7 L.A. Lavanza är ett kul skräll att se upp med. Duktiga Agnes Larsson sitter i sulkyn och får ekipaget en fin start till spets ser jag det inte som omöjligt att de kan gå vägen. 9 Mellby Kaliber är bra samt 11 Scary Montreal gick bra för kusken senast så visst kan de gå igen med bra resa. Måla på!

V64-4
50 % på 1 Pret A Porter känns väldigt överspelat så här letar jag vidare. 14 Perfect Score Ås har testat på V75 sammanhang och bör räcka i ett lopp som detta. 9 Win Together är en rätt så fin häst som jag vet Jörgen Eriksson talat om gott tidigare. Tidigt i detta lopp är också 7 Gingras som visat god kapacitet och får bara Peter G med hästen på tåget så kan den städa av hela gänget. 10 Hisco de Florence och 12 LovelyMere är omgångens miljonskrällarna att se upp med.

V64-5
Uttagningslopp till Dam SM där alla skett ställt ordning sina hästar. Missa inte 8 Jes Angel till låg procent. Kan öppna bra och skaffa sig fin position. 12 Ballerina Indika var riktigt bra vid några tillfällen under förra året och kan slå till i ett sådant lopp. 1 Albacete med samt 2 Gambino Brick kommer tillbaka efter lite uppehåll så det är svårt att veta var de står inför detta. Givna på kupongen i min mening.

V64-6
Favoriten 3 Proximity skulle kunna få bestämma i ledningen här och hade lite sparat senast så visst kan de hålla hela vägen. Men jag vill varna stark för 7 Adorable Face som jag gillar. Gick en bra tid i V75 senast och med formen på topp kan den säkert vara långt framme här.

Varmt välkomna allihopa.
/ Danne ”Vinnarkallen” Karlsson.

⭐⭐⭐ VINNARSKALLENS MILJONSYSTEM⭐⭐⭐
⭐⭐⭐ VINNARSKALLEN⭐⭐⭐
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Sugen på andelsspel till Svenska Spel?

På Överodds.se hittar du andelar till flera olika spelformer och du kan även lägga upp ett eget system till försäljning!

Till Spela Tillsammans

I resultatprofilen sticker en detalj ut!

I onsdags satte STATISTIK-JENS åtta rätt på V86 – både på originalsystemet, på det…

”Han kan vinna även den tunga vägen!”

Det blev en bra onsdag även om vi gärna sett ytterligare någon skräll utöver…

Formkurvan pekar åt rätt håll!

Gävletravet bjuder på dagens V64-tävlingar och ett lågtryck har dragit in över landet som…

Nu bryts segertorkan!

Jackpot på V86 är bland det bästa som finns. En svår spelform där det…

Görans V64-tips!

Tisdag, det bjuds på V64 på Jägersro i Malmö och vi har tagit pulsen…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info