15 miljoner kronor i potten!

V86 Örebro/Åby

Linus Eriksson – tipster på Travronden Spel

Då var den kommen, veckan vi alla travälskare längar till varje år, Elitloppsveckan!
Helgens tävlingar ser i vanlig ordning ut att kunna bjuda en hel del godbitar, men innan dess har vi en V86-omgång att sätta tänderna i. Solvalla tar uppehåll denna onsdag för att ladda inför vad som komma skall och istället får Örebro chansen att agera saxbana. Att tänka på när det gäller Örebro är så klart det korta upploppet som endast mäter 175 meter. Sportsligt håller kvällens race ingen högre klass, men vad gör det när det spelmässigt ser hyperintressant ut! I och med att det förra veckan inte blev någon utdelning på vare sig sju eller sex rätt, beräknas det ikväll ligga och vänta 15 miljoner kronor till en ensam vinnare.

De klara spikarna lyser med sin frånvaro och det finns ett flertal osäkerhetsfaktorer på samtliga storfavoriter i omgången. Dragen är desto fler och jag vill gärna framhäva två ston som i skrivande stund ser ut att bli lite bortglömda ikväll.

I V86-1 gör den norska amatören Renate Aarlie resan till Sverige med 8 Baronesse Hooves. Stoet har genomgått en häftig utveckling i år och har framförallt visat att hon kan springa riktigt fort över kort distans. Spår åtta är självklart inte vad kretsen hade hoppats på, men hästen kan öppna riktigt fort efter en bit och vid offensivt upplägg är det inte omöjligt att hon kan trycka sig till tät tidigt i loppet. I spets tror tränaren att hon springer en 1.11-tid, vilket är en tid som ska räcka långt alla dagar i veckan.

Lite mer, men inte tillräckligt, betrodd är 3 Legacy H.H. (V86-3) som visat prov på riktigt fin uppfattning i karriärens inledning. Intrycket senast när hon spurtade ner dem efter resa i rygg ledare var läckert och till denna start blir det dessutom jänkarvagn för första gången.

Mina andelar kostar i vanlig ordning endast 100 kronor och sista köp bör helst göras tio minuter innan start. Ikväll bygger vi spelkassan inför helgen, häng på!

Andelar till Linus och våra övriga lag hittar du här

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media