13 matcher tysk fotboll – Vi har ett Europatips!

Äntligen är Europatipset tillbaka och det är tysk fotboll som fyller omgången. För att få lite ytterligare kunskap om analysarbetet inför lördagen, ställde vi fyra snabba frågor till Daniel Olenklint på Överodds.

Den här Europatipsomgången är välkommen hos överodds kan jag tänka mig?
Ja, det kan jag lova dig! Det har gått två månader sedan vi hade en Stryk- eller Europatipskupong att analysera så det är kul att det nu äntligen finns matcher att fylla en kupong.

Finns det något speciellt du fokuserar på när du går igenom matcherna, med tanke på omständigheterna?
Ja, det går såklart inte att utgå från den form som lagen hade innan ligorna pausades. Vissa lag har fått tillbaka spelare från skador och andra lag har haft spelare som varit smittade av viruset vilket rimligen har påverkat lagens möjligheter till att utföra sina träningar. Vidare så kommer ju matcherna att spelas utan publik, vilket gör att hemmaplansfördelen minskar jämfört med om matcherna spelas med publik.

Finns det anledning att gå emot favoriterna en sådan här Europatipsomgång?
Ja, det går att argumentera för att favoriterna ska värderas något lägre jämfört med om matcherna spelades under normala omständigheter. Det kan ta någon, eller några, omgångar innan lagen får upp tempot och det kan då vara enklare för de (på pappret) sämre och försvarande lagen att stå emot favoriterna.

Vad tror du nyckeln i omgången är?

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans
Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se