”Om inget oförutsett händer kommer jag gå på…”

Axevalla står som värd för kvällens V64-omgång och Tim Schlaucher Esser från Spelvärde.se är laddad! Här delar han med sig av sina tankar inför omgången.

Väldigt fina lopp på Axevalla ikväll och främst syftar jag på V64-5, “Första testet till Stochampionatet”, där vi återser ett gäng högkapabla fyraåriga damer. Bland annat gör Honey Mearas en mycket intressant regi- och årsdebut för Daniel Redén och min känsla är att Readly Express-dottern har väldigt mycket pengar att tjäna i år… Hon ser dock ut att bli storfavorit direkt i årsdebuten och det finns roligare spikförslag.

Jag tror nämligen mycket på Stella Nova Race (8) i V64-4, även det här en fyraårig märr. Ulf Stenströmer kunde valt att starta i V64-5, men valde det här loppet med lägre prissumma istället och uppgiften ser mycket passande ut. Jag spikade faktiskt emot henne i regi-/årsdebuten senast och fick snopet se henne passera min spik (Being Jolly) på upploppet efter att hon hängt på i rygg och avslutat vasst till enkel seger. Stella Nova Race visade fin fart för Åke Lindblom under fjolåret och har helt klart en intressant säsong framför sig. Om hon kan matcha kullkamraterna återstår att se, men hon står i alla fall riktigt bra inne i klassen med strax över 200.000 kronor på kontot. Hon är väldigt kvick i fötterna och trots spår åtta är jag inne på att hon tidigt sitter i ledningen med Björn Goop i sulkyn. Även om hon var väl förberedd till årsdebuten senast bör hon i alla fall inte vara sämre med lopp i kroppen. Nu är det dessutom anmält amerikansk sulky för första gången och sammantaget ser det ut som en toppuppgift på pappret. Om inget oförutsett händer kommer jag gå på Stella Nova Race på mitt system ikväll.

Välkomna att haka på!

⭐️⭐️⭐️ TIM - SPELVÄRDE.SE - 306 kronor per andel
  • Dela sidan

Våra andelsspel

Välkomna till lagen!

Med Köpandel kan du vara med och spela tillsammans med landets främsta tipsters på ATG:s spelformer V75, V86 och GS75. Vi har andelar från 10 kronor.

Till ATG Tillsammans

Välkomna till lagen!

Spela på bland annat Stryktipset och Europatipset med några av landets absolut främsta tipsters. Sportspelssajten Överodds.se har sina lag hos Köpandel!

Till Spela Tillsammans

Spring Race bjöd på fin fina vinster!

Grattis till alla andelsköpare som under påsken tog chansen och ryggade något av våra…

Dennis Engelbos tipsform är på topp!

Dennis Engelbo som driver det trestjärniga laget DENNIS ENGELBOS STORA – TRAVRONDEN hos på…

”Ingen svarar kraftpaketet”

Det är onsdag och favoritspelet V86 står på menyn. Givetvis har Torsk På Travet-duon…

DANIEL OLENKLINT – ÖVERODDS.SE

Det är dags för V75 på Romme där det även finns några extramiljoner i…

Jackpot och toppform!

Under lördagens V75-tävlingar från Halmstadstravet så levererade jag en totalvinst på 210.699 kr. Andelarna…

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Trav och Galopp. Åldersgräns 18 år.

Vill du ha koll på ditt spelande?
Stödlinjenwww.stodlinjen.se020-819 100
Spelpauswww.spelpaus.se
Spelfrihetenwww.spelfriheten.se

Köpandel är en del av TR Media

Vi sparar data i cookies för din läsarupplevelses skull. Genom att fortsätta använda våra tjänster godkänner du det.

Nej, ge mig mer info