Ännu ett av våra stjärnlag! ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ännu ett av våra stjärnlag

På Expressen – Redaktionens lilla har du chansen att bara för 50 kronor vara med på ett system rankat med tre stjärnor!

Ikväll bjuds en riktigt intressant V86-omgång av hög sportslig klass på Solvalla, dessutom kryddat med en härlig jackpot. Expressen – Redaktionens lilla bygger systemet på att några riktiga klasshästar levererar och hoppas på skräll i övriga lopp.

9 Mellby Free (V86-1) Har gjort två starter efter tävlingsvila och vunnit båda. Läget med ett bakspår är ingen höjdare, men med få hästar till start spelar det mindre roll. Hon har också visat sig gå bra oavsett vilket löpningsförlopp hon får och ska ses med toppchans på nytt!

3 Who’s Who (V86-4) Lekte sig till seger i comebacken varpå han senast gick ett starkt slutvarv som tvåa bakom Racing Mange. Nu gäller ett minst sagt passande utgångsläge med ett tredjespår bakom startbilen och mot ett passande motstånd är det toppchans. Han lär återuppta segerraden här!

4 Attraversiamo (V86-7) var senast ute i Kungapokalen och gick ett verkligt kanonlopp som tvåa bakom Campo Bahia. Kretsen kring hästen har Derbyt i sikte och detta är ett led i matchningen mot den starten. Läget är passande även för denna spik och det skulle förvåna oss om inte ledningen tidigt intas.

Senaste vinsten för laget är 5e juni då det spelades hem totalt 59.951 kr då fick andelsköparna tillbaka 4,28 gånger pengarna!

Lägg en 50-lapp och var med på en andel i Expressens stjärnlag!
 www.köpandel.se

Våra andelsspel

Välkommen till laget!

På Köpandel.se kan du vara med och spela tillsammans med några av landets främsta tipsters. Vi har andelar från 10 kronor och uppåt.

Senaste nytt

Har du frågor eller synpunkter, kontakta info@trmedia.se